IBBY Finlandin jäsenkirje 2/2015

Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi

Lähetämme jatkossa jäsenkirjeet sähköpostilla, joten toivomme että ilmoitatte sähköpostiosoitteenne jäsenrekisterin ylläpitäjä Suvi Oksaselle osoitteeseen suvituuli.oksanen(a)gmail.com. Jos ette omista sähköpostiosoitetta tai tahdotte muusta syystä vastaanottaa paperikirjeen, voitte jättää tämän toivomuksen huomiotta.

Uusia tuulia!

IBBY Finland on saanut uudet ja raikkaat kotisivut, joihin voi tutustua osoitteessa: http://ibbyfinland.fi

Tuoreiden kotisivujen yhteydessä on myös julkaistu ensimmäinen verkko-Virikkeitä. Kokeilu on saanut hyvän vastaanoton ja tulevaisuudessa Virikkeitä-lehti siirtyy pääasiallisesti verkkoon tavoittaen näin yhä laajemman lukijakunnan. Haluamme kuitenkin tarjota yhdistyksemme jäsenille myös jotakin käsin kosketeltavaa. Tavoitteenamme on julkaista vuosittain ainakin yksi painettu Virikkeiden numero. Seuraava uudistettu ja värikäs lehti kolahtaa jäsentemme ja lehden tilaajien postiluukkuun ensi kevään aikana.

Verkossa julkaistun Virikkeiden 3/2015 aiheita ovat mm. ekokatastrofit ja ekokritiikki lasten- ja nuortenkirjallisuudessa, ympäristökasvatus, luontoaiheiset runo- ja tietokirjat jne. Lisäksi lehdessä julkaistaan arvosteluja tuoreesta lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Ensimmäistä luontoteemaista verkkolehteä voi käydä lukemassa täällä.

Kesäkuussa vietimme suunnittelupäivää aurinkoisessa Suomenlinnassa ja ideoimme yhdistykselle tunnuslausetta, joka kuvaisi toimintaamme. Syntynyt motto Matkalla lukemisen maailmaan näkyy nettisivuillamme ja se kytkee yhteen IBBY Finlandin arvot, tavoitteet sekä toimintaan liittyvän kansainvälisyysnäkökulman. Haaveenamme on, että jokaisella voisi olla yhtäläinen oikeus lukutaitoon, lukuiloon ja mielikuvituksen lentoon. Sitä maailmaa kohti teemme matkaa yhdessä!

Iloista syksyä toivottaa IBBY Finland ry:n hallituksen puolesta
Emilia Kämäräinen
Hallituksen puheenjohtaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s