Satua liikkeellä! Tervetuloa satuhahmojen paraatiin ja Sadun nimipäiväjuhliin 18.10.

Onko vuodessa mielestäsi liian vähän päiviä, joina voi lähteä kaupungille prinsessamekossa tai supersankariasussa? Niin meistäkin! Siksi Satupäivänä järjestetään kaikkien satuhahmojen yhteinen paraati, johon ovat tervetulleita kaikki satuhahmot ja satuhahmojen ystävät.
Valtakunnallista Satupäivää juhlitaan Sadun nimipäivänä, sunnuntaina 18.10. ja tänä vuonna vietämme tarinoiden juhlaa huikean satuparaatin merkeissä. Mukaan voi tulla satuhahmoksi pukeutuneena tai ihan omana itsenään!

Paraati lähtee liikkeelle Helsingin Rautatientorilta, Aleksis Kiven patsaan edestä klo 12:00 Satupäivän suojelija, näyttelijä Sinikka Sokan johdolla. Mukana myös Risto Räppääjä, Maukka ja Väykkä sekä muita satuhahmoja, jotka jakavat osallistujille ilmapalloja. Kulkueen matkaa siivittää puhallinorkesteri Apollo.

Paraati kulkee Rautatientorilta Annantalolle (Annankatu 30), jossa satuhahmot ja kaikki näiden kaverit on kutsuttu Sadun nimipäiväjuhliin. Juhlien ohjelmassa on maksuttomia työpajoja, esityksiä, satuhetkiä, satuhierontaa, ongintaa ja paljon muuta!

Sadun nimipäiväjuhlien ohjelma

Satuparaati ja Sadun nimipäiväjuhlat ovat valtakunnallisen Satupäivän päätapahtuma. Paraati järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna jolloin mukaan intoutui yli 300 satujen ystävää!

Lue lisää tapahtumasta ja kutsu kaverit mukaan Satuparaatin facebook-sivuilla!

Tervetuloa mukaan kaikki keijujen, peikkojen, haltioiden, jättiläisten, lohikäärmeiden, prinsessojen, prinssien ja varsinkin sammakoiden ystävät!

Satupäivän järjestäjät

Satupäivän taustalla ei ole erillistä yhdistystä, vaan Satupäivän suunnittelusta huolehtii projektisihteeri yhteistyössä eri kulttuuri- ja kansalaisjärjestöjen edustajista koostuvan toimikunnan kanssa. Satupäivään toimikuntaan kuuluvat Annantalo, Suomen draama- ja teatteriopetuksen liitto FIDEA, Helsingin kirjailijat – Helsingfors författare ry, IBBY Finland ry  – International Board on Books for Young People, Kuvittajat ry, Pro lastenkirjallisuus – Pro barnlitteraturen ry, Suomen Isovanhemmat ry, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Teatterit ry, Suomen koulukirjastoyhdistys, Suomen Nuorisokirjailijat ry & Teatteri Hevosenkenkä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.