Virikkeitä 1/2016 on ilmestynyt

Jäsenlehtemme Virikkeitä on kokenut mittavan uudistuksen: Se on nyt suurempi ja värikkäämpi, mutta sisältö on tuttuun tapaan täynnä asiaa.

Virikkeitä nurmikollaVuoden 2016 ensimmäinen numero on perinteisesti katsaus edellisen vuoden lasten- ja nuortenkirjallisuuteen ja ammattikirjallisuuteen. Näyttävämpi ilme tekee paremmin oikeutta lastenkirjakuvituksille ja kansitaiteelle. Lehden uudistuneen ilmeen on suunnitellut kuvittaja ja graafikko Jenni Erkintalo.

IBBY Finlandin jäsen, olethan muistanut maksaa jäsenmaksusi vuodelle 2016? Jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 30 €/vuosi, opiskelijajäseniltä 15 €/vuosi ja yhteisöjäseniltä 85 €/vuosi. Jäsenmaksu maksetaan IBBY Finlandin tilille: FI20 8000 1600 9198 32. Jäsenmaksulla kustannetaan Virikkeiden painatus-, postitus- ja taittokustannuksia ja tuetaan lasten- ja nuortenkirjallisuuden eteen tehtävää vapaaehtoistyötä. Jatkossa meillä on mahdollisuus lähettää painettu Virikkeitä-lehti vain niille jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa.

Olethan huomannut, että Virikkeitä-verkkolehdessä ilmestyy uusia kirja-arvosteluja joka viikko? Siirry lukemaan arvosteluja. Myös seuraava Virikkeiden numero, englanninkielinen Finnish Children´s and Youth Books XV julkaistaan verkkolehtenä. Se on suunnattu kansainväliselle lasten- ja nuortenkirjallisuuden ammattilaisyleisölle, joka tavoitetaan maailmanlaajuisen IBBY-organisaation kansainvälisen kongressin kautta. Seuraava kongressi järjestetään Uudessa-Seelannissa 18.–21.8.2016.

P.S. Facebookissa on ryhmä Matkalla lukemisen maailmaan (IBBY Finland), joka on tarkoitettu yhdistyksen toiminnassa mukana oleville ja siitä kiinnostuneille. Tule mukaan, jos haluat osallistua, kysyä tai ihan vaan seurata, mitä yhdistyksessä tapahtuu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s