Syyskokouksen 2016 päätöksiä

IBBY Finlandin syyskokous järjestettiin 29.11.2016 klo 18.00 Rikhardinkadun kirjastossa Helsingissä. Kokouksessa vahvistettiin yhdistyksen toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun suuruus vuodelle 2017 sekä valittiin yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen muut jäsenet erovuoroisten tilalle.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Marketta Könönen. Muut hallituksen jäsenet vuonna 2017 ovat: Emilia Kämäräinen, Markku Kesti, Jutta Setälä, Pirkko Ilmanen,
Noora Miettinen, Kaisa Torkki, Jenni Erkintalo, Pia Göös ja Sara Nordlund-Laurent. Pialle ja Saralle lämpimästi tervetuloa mukaan hallitustyöskentelyyn!

Hallitus järjestäytyy tammikuussa 2017, jolloin nimetään mm. yhdistyksen sihteeri ja arvostelulautakunnan jäsenet.

Tärkeä osa IBBY Finlandin toimintaa on tehdä suomalaista lasten- ja nuortenkirjallisuutta tunnetuksi nimeämällä kotimaisia tekijöitä ja teoksia ehdokkaaksi kansainvälisiin näyttelyihin ja palkintoihin. Syyskokouksen yhteydessä jaettiin myös kunniakirjat IBBY:n kunnialistalaisille vuonna 2016 ja heidän kustantamoilleen.

Kokouksen yhteydessä tutustuttiin myös Förlaget-kustantamoon ja sen julkaisemiin ajankohtaisiin lasten- ja nuortenkirjoihin.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.